pondelok

Jak sbalit ženu - návod, tipy a triky pro muže


Od mužů se žádá, aby byli lovci, aby to byli oni, kdo v navazování kontaktu převezme iniciativu. Když to trochu přeženeme, tak dívce stačí sedět a hezky se usmívat. Chlap se musí snažit. Pokud hledáte rady nebo nějaký návod jak sbalit ženu, zkuste si důkladně pročíst tuto stránku. Může být dobrým rádcem. 

Uměni svádění - jak zbalit holku nebo dívku
Jenže právě v onom snažení bývá často problém. Ne každý je obdařen schopností improvizovat za všech okolností a ne každý si umí delší dobu udržet šarm a vtip. Občas tak navazování kontaktu drhne a dostává se do křečovitosti. Přitom není proč se zbytečně nervovat a potit. Ženy bývají mnohem příjemnější, než se na první pohled může zdát, a rozhodně to není tak, že když za některou přijdete, musíte zdolávat nedobytné hradby. Jsou to samičky a chtějí být loveny.

Buďte sami sebou - buďte originální

Neznám dívku či ženu, která by nebyla aspoň desetkrát pozvána na večeři. Nuda! Když jste s ní, vezměte ji někam, kde ještě nebyla. Dělejte s ní něco, co ještě nedělala. Buďte originální. Co takhle ji vytáhnout na kolo? Nebo jít do parku a zahrát si frisbee. Zaručeně se zasmějete. 
A co takhle útulná italská kavárnička, kde jí můžete vyprávět fascinující historii toho místa? Nebo ji vytáhněte na nejvyšší místo ve městě a kochejte se výhledem. Variantou je také dětské hřiště, kde na houpačce zavzpomínáte na dětství. Důležité je, aby získala dojem, že s vámi je zábava, že nebudete sedět doma u televize. Ženy se na takovém typu chování stanou rychle závislé !

Převezměte iniciativu – muž je dominantní (Alfa Male)

Ženy milují muže, kteří mají plán. Nic proti jejich intelektu a fantazii, ale zkuste nechat jejich mozkovnu odpočívat tím, že za ně uděláte veškerá rozhodnutí. Řekněte jí přesně, kdy ji vyzvednete, kam půjdete i to, co si má vzít na sebe. 

Jakmile někam přijedete, ať už je to kdekoliv, oznamte jí, co tu budete dělat. Prozraďte jí, kde a jak to budete dělat. Nechte ji tak trochu v pozadí a ukažte jí, že jste rozhodný muž. A nezapomeňte jí ukázat, kde je vaše ložnice. Rozhodně ji nenechte svlékat se samotnou. Jste přece gentleman!

Gentlman – ne, staňte se kavalírem

Možná je to trochu staromódní, ale ... . Ať už se žena tváří jakkoliv drsně, projevy kavalírství někde v hloubi duše zbožňuje. Určitě jimi nic nezkazíte. Ukažte, že jste muž a ona je v dobrých rukou. Otevřené dveře a pomoc při usedání jsou základem. Když jdete po chodníku, jděte vždy podél obrubníku u silnice. Klidně jí i nenápadně řekněte, proč to děláte. Určitě se vyplatí ji držet kolem pasu, cítí se pak bezpečněji.

Byť cool je magnet
Jistě, tohle slovo se dnes zneužívá v jakémkoliv kontextu. Při navazování vztahu je ale hodně důležité. Buďte prostě v pohodě a nenechte se hned tak něčím vyvést z míry. Zapomněla vám zavolat? No a co – ani se o tom nezmiňujte a dělejte, jako že jste měli příliš práce, abyste to vůbec zaregistrovali. Ona si z toho pravděpodobně vydedukuje, že jste měli příliš práce s jinou ženou, a to je vždycky dobře!

Buďte záhadní a tajomní

Spousta mužů dělá jednu velkou chybu. Hned při prvním setkání hodí do placu celý svůj život. Buďte jiní a zachovejte si určitou záhadnost. Neříkejte všechno, můžete mluvit jen v narážkách, pokud to umíte ukočírovat. Nejlepší je chovat v tajnosti záležitosti, které ostatní lidé považují za zajímavé. Nemusíte se bát, že by se nebylo o čem bavit. Narážky a lehký flirt je při prvních setkáních mnohem trefnější než životní zpovědi. A když, tak nechte povídat ji, uvidíte, jak jí to půjde. Když se vás třeba zeptá, čím jezdíte a vy vlastníte pěkné auto, odpovězte, že máte skútr. Když zjistí pravdu, bude potěšená vaším smyslem pro humor i skromností. Pokud to vyjde, bude vás mít za silného a sebevědomého muže. A přesně takového hledá.