pondelok

Jak sbalit ženu – kurz balení


Chlapi, existuje skutečne několik věcí, na které slyší každá žena. Existuje rovněž několik věcí, na které žádná žena nezapomene. Pár z nich nám prozradilo, čím je muž okamžitě dostane a zde jsou jejich odpovědi.

Pozornost - překvapení na rande

Jestli něco opravdu překvapí dívku na první schůzce, pak je to malá pozornost v podobě toho, co vám po cestě cinklo do nosu. Malá čokoládka, musli tyčinka, bonbonky tutti frutti. Mělo by to být něco drobného, sladkého a roztomilého. Víte proč ? Hned si vás s něčím tak lahodným spojí (NLP – kotvení) a ještě bude překvapena originalitou. Tohle každý chláp nedělá.

Sebevědomí i něha v jednom

Silní muži, kteří ženu dokáží ochránit, vytvořit zázemí a vzbudit v ní pocit bezpečí, s přehledem vyhrávají žebříčky oblíbenosti. Síla osobnosti je pak i to, že dotyčný dokáže ukázat své pravé emoce, smutek i pláč. Nikdy se však nelitujte, neponižujte ani se slečně nevtírejte. To ukazuje naopak na slabost a čiré zoufalství.

Pravidelná dávka romantiky – proč ne

I to sebemenší romantické gesto žena vnímá. Už to, že si s ní po večerech zapálíte svíčku, že ji pohladíte, poděkujete nebo jen pošlete roztomilou SMS během dne, ji dostane na kolena. Romantika je všeobecně nejkratší cestou k ženskému srdci.

Porušování pravidel – buďte jiný

Bad boys nemusí nutně vzrušovat každou ženu, ale určitá drzost, svéráznost a rebélie působí jako afrodiziakum. Nemusíte být nutně kriminálník, stačí, že mávnete rukou nad předpisy etikety, vynadáte sousedovi nebo tajně utečete z nudné rodinné večeře. Pro ni tak budete jednička!

Entusiasmus a podnikavost – kvality Alfa muže

Jakmile vám září oči nadšením, když ji vyprávíte o sportovním víkendu, své práci či nových projektech, ukazuje ji tím, že máte plány a ambice do budoucna. A že jste zřejmě schopný si je i splnit. Ženy nepotřebují nadité peněženky tak jako pocit, že mají doma úspěšného mužského, který se ve světě neztratí.

Co k tomu dodat ? Snad jen to, že na muže, kteří dokáží ženu rozmazlovat, chránit a zároveň přitahovat, se stojí fronta. Ale pánové, stačí otevřít oči a trochu snahy a zvládnete to i vy ! ;-)